Bloemen en Interview

Wat een genot om met dit weer in de tuin te zijn. Ondanks de droogte is het volop genieten van alle mooie bloemen die rondom de Horsthoeve in uitbundige kleuren bloeien. De dahlia’s krijgen extra veel zorg en staan er schitterend bij!

Het oogsten gaat ook gewoon door. Afgelopen week werden er bakken vol met heerlijke pruimen geoogst, goed voor meerdere potjes jam.

Het is heerlijk om deze dagen buiten te kunnen zijn. In de schaduw op het terras; boekje en puzzels erbij en een heerlijk glaasje water met citroen en komkommerkruid uit de tuin, of een rondje wandelen in de, nog redelijk koele ochtenduren.

 

Vorige week kwam er een onverwachts bezoek tussen de normale dagelijkse dingen door. Er kwam namelijk een verzoek binnen van Clement en Julia of er een interview opgenomen mocht worden op de Horsthoeve. Clement en Julia reizen de hele wereld over om ouderen te interviewen over ‘vitaal oud worden’. Ze willen hierdoor positieve voorbeelden in beeld brengen om anderen wereldwijd te inspireren hoe oud worden mooi kan zijn. Het was een leuk contact en we houden jullie natuurlijk op de hoogte wat er verder met het interview gaat gebeuren!