Crowd-fundingsactie

Gepubliceerd op 22 november 2023 om 13:29

Nieuwe perspectieven voor jong-volwassenen op De Horsthoeve

Dagbesteding De Horsthoeve wil jong-volwassenen met psychiatrische uitdagingen begeleiden. We willen daarvoor een bestaande ruimte ombouwen tot een werkatelier. Daar gaan we hen begeleiden om op eigen benen te staan en een zelfstandig bestaan op te bouwen.
Wil jij bijdragen aan dit mooie initiatief?

Begeleiding in een natuurlijke omgeving

In het nieuwe werkatelier geven we de jong-volwassen deelnemers persoonlijke begeleiding in een rustgevende natuurlijke omgeving. Via activiteiten en (paarden)coaching creëren we een veilige plek waar gevoelens en knelpunten kunnen worden besproken. We zorgen voor een nieuwe focus en bieden perspectief voor een betere toekomst.

Verbinding tussen jong en oud

Wij geloven in het krachtige samenkomen van generaties. Onze deelnemers verbinden zich met goed opgeleide professionals en leren op De Horsthoeve tegelijkertijd met de zorg voor ouderen met een niet-aangeboren hersenletsel. Dat leidt tot waardevolle sociale interacties en wederzijdse ondersteuning in onze unieke ‘zorgcirkel’. Zie het als een ‘noabermaatschappij’.

Samenwerking en ondersteuning

Voor de realisatie van ons initiatief is samenwerking nodig, niet alleen met gemeenten maar ook met collega-zorginstellingen. Maar om te beginnen hebben ook jouw hulp nodig. Zoals gezegd willen we een bestaande ruimte ombouwen en inrichten, een investering van ongeveer 20.000 euro.

Crowd funding

Als Stichting Vrienden van de Horsthoeve (met een ANBI-erkenning) hopen we dit bedrag bij elkaar te brengen met een crowd-fundingsactie, die in de tweede helft van 2023 van start gaat. We vragen je om mee te doen met deze actie, zodat we samen het leven van deze kwetsbare doelgroep kunnen verbeteren.
Particulieren, ondernemers en organisaties zijn welkom om deel te nemen. Neem voor meer informatie contact op met Patricia Vreugdenhil van De Horsthoeve: patricia@dehorsthoeve.nl of bel naar 06 15 83 16 69.

Jouw steun helpt!

Meer informatie: www.dehorsthoeve.nl/stichting
IBAN: NL98RABO0130434191, Stichting Vrienden van de Horsthoeve