• Zorgboerderij De Horsthoeve is open op werkdagen van 09.00uur - 16.00uur
 • Wij volgen de richtlijnen van┬áhet RIVM.

DNA Frequenties

 

 

De Nieuwe Aarde- frequenties remedies zijn voedingssupplementen die bestaan uit

DNA frequentie  energie, en edelsteen energie. Deze frequenties zijn toegevoegd aan water en brandy.

De remedies dienen ter ondersteuning en inzicht bij hulpvragen of bij uiteenlopende vragen over het leven en processen. Maar zijn ook toepasbaar wanneer je niet lekker in je vel zit of ondersteuning kan gebruiken in de dagelijkse voorkomende dingen die niet lopen of gaan zoals ze zouden moeten.

De remedies werken op emotioneel, mentaal, spiritueel en fysiek niveau en daarbuiten. Ze dringen diep door tot in de celkern.

Alles is energie. Wij als mensen bestaan uit energie, net als de natuur. Met deze wetenschap is het niet zo vreemd dat we soms uit balans kunnen raken of dat onze energie niet meer stroomt zoals het zou moeten. Verschillende redenen kunnen hiervoor worden aangevoerd. 

Een belangrijk aspect is het  volgende;  de Aarde verandert haar trillingsfrequentie voortdurend en wij als mens merken dat het behouden van onze balans niet altijd even makkelijk is. De DNA-frequenties ondersteunen je tijdens deze overgang en het bijbehorende transformatieproces. 

DNA-frequenties bestaan uit 13 energie-remedies, hologrammen, foto’s, pianomuziek en edelstenen die elkaar aanvullen en ondersteunen. Ze zijn opgehaald en gemaakt in het land van de Katharen, de streek Languedoc-Rousillon in Zuid Frankrijk. Dit project is een initiatief van energiecoach Hanneke Hoppenbrouwer in samenwerking met kunstenares Wilka Zelders, fotograaf Daniel Maissan en pianist David Bailey. De edelstenen zijn zorgvuldig uitgezocht onder begeleiding van Robbert Vleghert van Spiritual Garden.

DNA-frequenties representeren de dertien kern energieën van de verschillende levensfases waar we ons als mens in bevinden. Ze geven aan hoe we hier als individu mee omgaan, geven inzicht in waar ons bewustzijn toe in staat is en laten ons zien en voelen welke stukken (fases) ondersteuning nodig hebben. Zodoende begeleiden ze de evolutie van ons bewustwordingsproces:

 • Loslaten
 • Geboorte
 • Authenticity
 • Mannelijke energie
 • Vrouwelijke energie
 • Het Collectief
 • Bezinning
 • Dynamiek van Moeder Aarde
 • Inzicht
 • Communicatie (contact)
 • Het Al(omvattende)
 • Zijn
 • Overgave

   

De foto’s zijn een 3-dimensionale kijk op de inhoud van de frequentie. Er is getracht om de ziel van de plek waar de frequenties zijn geprepareerd bloot te leggen. Hierdoor wordt de betekenis en werking van de frequentie gevoeld en (h)erkend door ons wezen.

De hologrammen zijn multidimensionale kunstwerken opgehaald op exact dezelfde plek waar zowel de foto’s als de energie-remedies zijn gecreëerd. Het zijn de blauwdrukken van de frequentie (trilling) en de energie wordt als zodanig meteen (h)erkend en opgeslagen op zielsniveau.

 

De energie-remedies verbinden de twee met elkaar. De remedies zorgen voor een soepele overgang van dimensie 3 naar 5 en en helpen je op je reis door de 4e dimensie. De remedies (die je onder andere kunt innemen) maken de cirkel rond. Ze ondersteunen je om van een 3D naar een 5D bewustzijnsniveau te transformatie zonder navenante klachten.   

 

De piano muziek helpt je om de energie velden van de frequenties betreden en opent de poorten naar een dieper bewustzijnsniveau.

 

De edelstenen set heeft een bijzonder aardende werking in het geheel en laat duidelijk voelen wat aandacht behoeft in het hier en nu. Behalve de fysieke werking, merk je meteen dat er, zowel energetisch als op chakra niveau, een hoop gebeurt wanneer je met de stenen aan de slag gaat. De frequentie vindt zijn weg hierdoor gemakkelijker en biedt tegelijkertijd kracht en ondersteuning bij een hulpvraag of intentie.

 

De aura en roomsprays bestaan uit een mix van DNA-frequenties remedies en essentiële olie blends die volledig op elkaar afgestemd zijn. Welkom na een sessie of consult, of na die visite die je hebt gehad. Ze maken je huis of werkruimte weer van jou en helpen je om de energie van anderen die je bij je draagt of hebt overgenomen los te laten. Daarnaast hebben ze ook een beschermende en aardende werking en begeleiden ze op je pad of tijdens een yoga of meditatie sessie. De ingrediënten zijn natuurlijk, fairtrade en biologisch.

Volgens vele voorspellingen, in zowel oude als nieuwe bronnen, is de Aarde op 21-12-2012 in opmars gegaan richting een nieuwe cyclus van 26.000 jaar die officieel begonnen is op 21-12-2020. 

We bevinden op ons op dit moment in het Aquarius Tijdperk, ook wel het Gouden Tijdperk of Nieuwe Tijdperk genoemd. De energie-remedies, hologrammen, foto’s, edelstenen en pianomuziek ondersteunen dit evolutieproces en maken een versoepelde transitie, mogelijk. De tijd is NU.